Humor: 'Star Wars'-schurken die in een put vallen keren terug

Humor: 'Star Wars'-schurken die in een put vallen keren terug

Palpatine, Darth Maul, de Grand Inquisitor...

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor de serie The Mandalorian en andere Star Wars-films en -series. Lees dus alleen verder als je dat niet erg vindt.

De afgelopen jaren is er iets interessants gebeurd in de Star Wars-franchise. Schurken die dood zijn gegaan door in een put of schacht te vallen, zijn weer tot leven gekomen.

Screen Rant schrijft erover in een interessant artikel. Schurken in de Skywalker-saga werden gewoonlijk niet gearresteerd, maar kwamen daadwerkelijk om het leven. Zo zien we in de Original Trilogy dat Darth Vader zijn voormalig meester Darth Sidious de diepte in gooit in de Death Star. Darth Maul gaat verder dood op Naboo, waarbij hij een schacht in tuimelt. En Boba Fett valt in de bek van een Sarlacc. Ook de Grand Inquisitor uit de serie Star Wars: Rebels kwam om het leven door in een vuurput te vallen.

Allemaal terug
Gek genoeg zijn deze vier schurken allemaal teruggekeerd:
Grand Inquisitor: Hij keerde later terug om het als een geest op te nemen tegen Luke Skywalker.
Darth Maul: Bleek het door midden gehakt worden overleefd te hebben. Vervolgens maakte hij het Obi-Wan Kenobi nog een keer behoorlijk ingewikkeld.
Boba Fett: Blijkt de val in de bek van de Sarlacc overleefd te hebben en leeft nog altijd op de planeet Tatooine.
Darth Sidious: Is via een occult ritueel in een kloon gestopt en maakt het iedereen nog moeilijk in de film The Rise of Skywalker.
Natuurlijk hoeft niet iedereen altijd terug te komen omdat 'ie in een put is gevallen, maar het is wel een opmerkelijk patroon toch?

NieuwsFilm

meest populair