Gerucht: Amber Heard krijgt door alle gedoe met Johnny Depp kleinere rol in 'Aquaman 2'

Gerucht: Amber Heard krijgt door alle gedoe met Johnny Depp kleinere rol in 'Aquaman 2'

Haar acteerwerk lijkt er ook behoorlijk onder te lijden.

Johnny Depp schijnt niet de enige te zijn van wie de filmcarrière een heftige klap gekregen heeft door de schandalen die rond hem in de media zijn gekomen. Ook actrice Amber Heard lijkt eronder te lijden.

Vandaag horen we via Grace Randolph, die een redelijke track record heeft als het aankomt op het lekken van nieuwe dingen rond films en series, dat Heards rol in Aquaman 2 kleiner zal zijn dan gepland. Haar personage, Queen Mera, zal dus mogelijk minder te doen krijgen dan tot nu toe het geval was.

Kleinere rol
Dat stelt Randolph althans op basis van haar bronnen. "Amber Heard zal waarschijnlijk een kleinere rol krijgen in Aquaman 2", schrijft Randolph. Heel verrassend is dat niet, want er waren ook wat beschuldigingen vanuit het kamp van Johnny Depp richting zijn ex-vrouw Heard.

De twee lijken elkaar dus behoorlijk kapot gemaakt te hebben met de verschrikkelijke scheiding die ze ondergaan zijn. Daarin zijn heel wat bepaald niet prettige en vaak ook onfrisse dingen bekend gemaakt. Nu lijkt dit dus het resultaat.



NieuwsFilm

meest populair