Deze streamingtitels domineerden de maand oktober

Deze streamingtitels domineerden de maand oktober

Netflix en Disney+ weten goed te scoren.

Elke maand weer is er een lijst met de best bekeken titels op streamingmedia. Het Amerikaanse 7Park Data stelt een lijst samen met de best bekeken titels en die leidt tot mooie resultaten.

Uit het onderzoek blijkt dat de panelleden tenminste naar twee streamingdiensten keken in oktober. Dat waren Netflix en Disney+, opmerkelijk genoeg mist Amazon Prime Video helemaal uit het lijstje. En we zien dat series nog altijd domineren op de streamingdiensten. Films staan nauwelijks in de lijst, al zien we gelukkig twee titels.

Twee films
In de toplijst, die gedomineerd wordt door Netflix (met 8 van de 10 titels), zien we twee films staan. Het gaat om een titel die verbonden is aan Netflix, en een titel die via Disney+ te kijken is:
Hubie Halloween: In Hubie Halloween zien we Adam Sandler als Hubie Dubois die elke Halloween ervoor probeert te zorgen dat de inwoners van zijn geboorteplaats, Salem, Halloween veilig vieren en dit volgens de regels doen. Dit jaar zetten een ontsnapte crimineel en een mysterieuze nieuwe buurman Hubie op scherp. Wanneer mensen beginnen te verdwijnen, is het aan Hubie om de politie en stedelingen ervan te overtuigen dat de monsters echt zijn, en alleen hij kan ze stoppen.
Tim Burton's The Nightmare Before Christmas: Jack Skellington, pompoenkoning van Halloween Town, is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag wandelt hij Christmas Town binnen, en is hij zo onder de indruk van het Kerstidee dat hij zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town over weet te halen om Halloween af te schaffen en het Kerstfeest over te nemen van Sandy Claws.
En verder ziet de top tien er als volgt uit:

1. The Haunting of Bly Manor (Netflix) - 15.8%
2. Schitt's Creek (Netflix) - 14.8%
3. The Mandalorian (Disney Plus) - 13.9%
4. Hubie Halloween (Netflix; film) - 12.7%
5. American Murder: The Family Next Door (Netflix) - 10.3%
6. Emily in Paris (Netflix) - 9.8%
7. Ratched (Netflix) - 9.2%
8. The Queen's Gambit (Netflix) - 7.6%
9. Unsolved Mysteries (Netflix) - 7.5%
10. Tim Burton's The Nightmare Before Christmas (Disney Plus; film) - 7.3%

NieuwsFilm

meest populair