Amber Heard is overtuigd van haar terugkeer in 'Aquaman 2'

Amber Heard is overtuigd van haar terugkeer in 'Aquaman 2'

De actrice zegt van niets te weten.

Ze zwemt vast in het geld, dus wat dat betreft hoeft Aquaman-actrice Amber Heard zich weinig zorgen te hoeven maken. Over haar toekomst wel, aangezien nog lang niet zeker is hoe het gekibbel met haar ex-man Johhny Depp uiteindelijk uitpakt voor haar eigen carrière.

De afgelopen dagen ontvangt Heard zowel support als kritiek en doordat Depp moest vertrekken bij Fantastic Beasts 3 vindt menigeen dat Heard haar rol in Aquaman 2 niet verdient. Heard liet aan Entertainment Weekly weten dat ze gewoon in die film te zien zal zijn en dat


"Ik ben superenthousiast over de hoeveelheid liefde en waardering die Aquaman heeft gekregen en dat de film voor zoveel opwinding heeft gezorgd voor Aquaman en Mera. Dat betekent dat we terug zullen komen. Ik ben zo opgewonden om die film op te nemen."

Betaalde haat-acties
"Betaalde geruchten en betaalde campagnes op sociale media lezen castingbeslissingen niets voor. Dit omdat ze in werkelijkheid geen invloed hebben," voegde Heard eraan toe. "Enkel de fans hebben ervoor gezorgd dat Aquaman en Aquaman 2 worden gemaakt. Ik ben verheugd om volgend jaar aan de slag te gaan."

Aquaman 2 van regisseur James Wan staat gepland voor december 2022. Ruim voor die tijd wordt er meer duidelijk over de rechtszaak tussen Heard en Depp.



NieuwsFilm

meest populair