Eerste trailer voor Disney+ Original 'Safety'

Eerste trailer voor Disney+ Original 'Safety'

Ook een poster verschenen...

Disney+ kwam dit weekend met een eerste trailer en poster voor de dramafilm Safety, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van Ray McElrathbey. Bekijk de trailer hieronder.



Safety is geïnspireerd door het krachtige waargebeurde verhaal van Ray McElrathbey, de voormalige safety (positie in American Football) van Clemson University. Ray is een jonge man die wordt geconfronteerd met een reeks uitdagende omstandigheden, waarbij zijn toewijding en doorzettingsvermogen hem helpen om te zegevieren.

Geholpen door zijn teamgenoten en de Clemson-gemeenschap slaagt hij erin om indruk te maken op het veld, terwijl hij tegelijkertijd zijn 11-jarige broer Fahmarr opvoedt en verzorgt.

Secretariat
De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Jay Reeves (The Tax Collector) als Ray and nieuwkomer Thaddeus J. Mixson als Fahmarr. De regie is in handen van Reginald Hudlin (Marshall).

Als je de producenten van de film er echter naast legt, zie je pas echt welke kant ze op willen. Zo hebben ze Mark Ciardi (Secretariat) and Gordon Gray (Million Dollar Arm, The Rookie) in de arm genomen.


Bekijk de afbeelding

Safety verschijnt op 11 december op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair