Regisseur gevonden voor 'Paranormal Activity 7'

Maar wie het precies weten we nog niet...

Met The Ghost Dimension (2015) leek de cirkel in de immer succesvolle Paranormal Activity-reeks mooi afgerond. Al meer dan een jaar geleden werd echter aangekondigd dat er ook nog een zevende deel komt.

Dit is ook niet zo heel gek als je kijkt naar de vorige zes films. Samen brachten deze in totaal $890 miljoen dollar op en kostten bij elkaar slechts $28 miljoen dollar. Een tijd lang is het echter tamelijk stil geweest rondom het project, maar nu blijkt dat er toch vooruitgang is geboekt.

Mysterieuze regisseur
In een recent interview liet de schrijver van het zevende deel, Christopher Landon, weten dat ze eindelijk een goede regisseur hebben gevonden voor de film: ''Ik ben druk bezig met het script voor de nieuwe Paranormal Activity. Het is veel werk, aangezien we met een reboot komen van de franchise''.

''Maar ik kijk er gigantisch naar uit en we hebben ook een geweldige regisseur weten aan te trekken! Ik kan helaas nog niet zeggen wie het is, dat mag namelijk niet. Maar het is super dat hij meewerkt, hij is top! Ik denk dat mensen echt wel versteld zullen staan wat we allemaal gaan laten zien in de film.''

Nog even wachten
Ondanks het feit dat Landon erg positief is over de regisseur, en dit dus iemand lijkt te zijn met een grote naam of op z'n minst ervaring op het vlak van het maken van horror-films, zullen we nog even moeten wachten voordat we horen over wie het nu eigenlijk gaat.

NieuwsFilm

meest populair