Gerucht: Marvel heeft Lady Gaga benaderd voor megarol

Gerucht: Marvel heeft Lady Gaga benaderd voor megarol

Mogelijk wordt een oud gerucht dan toch werkelijkheid.

Heeft Marvel niemand minder dan Lady Gaga benaderd voor een rol in het Marvel Cinematic Universe? De geruchten over de mogelijke komst van de populaire zangeres naar het fictieve heldenuniversum laaiden opnieuw op na een opvallende tweet van de bekende primeurtjesjager Daniel Richtman.

Op de afbeelding die Richtman deelde is te zien dat Gaga een aanbod heeft gekregen van een studio, maar daar nog niet op heeft gereageerd.

Aangezien Richtman voornamelijk schrijft (en speculeert) over superheldenfilms, nemen zijn volgers aan dat het over een aanbod vanuit Marvel of DC gaat. De meeste mensen gokken echter toch op Marvel.


Reünie van topduo?
De geruchten dat Marvel interesse heeft in een samenwerking met de kameleon van de muziekbusiness zijn niet nieuw. In juli vorig jaar werd Gaga bijvoorbeeld al genoemd voor een mogelijke rol in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Specifiek zou het gaan om de levende otter Lady Lylla; in de comics het oogappeltje van Rocket Raccoon, wiens stem natuurlijk wordt ingesproken door Gaga's A Star is Born-tegenspeler Bradley Cooper. We weten dat Rocket Raccoon een belangrijke rol zal krijgen in de derde film, dus de introductie van Lady Lylla zou geen verrassing zijn.

Bekijk de afbeelding
Andere rollen die door fans worden genoemd zijn die van de mutanten Dazzler en Emma Frost. Daarvoor lijkt het echter nog te vroeg, omdat Marvel nog geen concrete plannen en projecten heeft (aangekondigd) voor de X-Men.

NieuwsFilm

meest populair