Video

'Harry Potter'-ster had een slechte reputatie op de set

Go Again Grint.

door Jim Pedd om 22:30 in Video
Acteur Rupert Grint onthulde dat hij op de filmset van de Harry Potter-films niet per se de beste reputatie had. De acteur slaagde er namelijk niet in om heel erg stil te blijven bij de opnames.

Op 16 november vierde de cast van de franchise de negentiende verjaardag van de eerste film. Acteur Rupert Grint deed daar een geinige onthulling. Op een gegeven moment moesten hij en Daniel Radcliffe een scène zelfs los van elkaar opnemen, omdat het anders echt niet wilde lukken.

Slechte reputatie
"Ik kan mij herinneren hoe ik altijd moeite had mijn lach in te houden bij de meest zware scènes, zoals de begrafenis van Dumbledore," aldus Grint. "Om de een of andere reden vond ik dat echt hilarisch. En ja, zodra je begint te lachen, is het heel moeilijk om daarmee te stoppen. Ik had een behoorlijk slechte reputatie, want op een gegeven moment noemden ze me Go Again Grint, omdat ik alles echt twintig keer moest doen voordat het goed was."

Zelfs bij de eerste film had Grint er al moeite mee. Een van de eerste scènes die hij samen met Radcliffe opnam, was hun ontmoeting op de trein naar Hogwarts. Die namen zij los van elkaar op, omdat ze elke keer als ze oogcontact maakten, in de lach schoten.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DucoZ

Avatar

Raar, de begrafenis van Dumbledore zat niet in de film.

NieuwsFilm

meest populair