'Killers of the Flower Moon' komt een stapje dichterbij

'Killers of the Flower Moon' komt een stapje dichterbij

Hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio heeft zijn zegen gegeven aan het nieuwe script.

Omdat de legendarische regisseur Martin Scorsese vaak veel projecten tegelijk heeft lopen, is het maar de vraag wanneer ze gaan verschijnen. Gelukkig hebben we goed nieuws voor één van deze films.

De realisatie van Killers of the Flower Moon is namelijk een stapje dichterbij gekomen. Hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio blijkt namelijk nu pas tevreden te zijn over het script.

Herschreven
Dit nieuws werd naar buiten gebracht door scriptschrijver Eric Roth, die ruim 4 jaar bezig was aan de eerste versie. DiCaprio gaf echter aan dat hij een meer duistere kant wilde opgaan en daar werd dus naar geluisterd.

DiCaprio zou eerst een agent spelen, maar vanwege de aanpassingen wordt hij nu het neefje van de schurk. Roth vertelt dat er waarschijnlijk tot het laatste moment herschreven zal worden om de juiste toon te vinden.

Perfectionisten
Killers of the Flower Moon wordt gebaseerd op het populaire, gelijknamige boek van David Grann. Hierin wordt een agent gevolgd tijdens de begindagen van de FBI. Hij stuit op een samenzwering om een groep oorspronkelijke Osage inwoners te laten doden. Hun grond blijkt namelijk vol olie te zitten.

Dat de film er zou komen, is met de aanwezigheid van Scorsese, DiCaprio en Robert De Niro aan boord zo goed als zeker. Maar deze perfectionisten willen natuurlijk graag dat alle details in orde zijn. Het project wordt gemaakt voor Apple TV+, maar zal ook in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair