Algemeen

Eindelijk duidelijkheid over vergeten Marvel-heldin uit 'Captain America: Civil War'

Want waar was Sharon Carter na die film?

door Bram de Groot om 11:12 in Algemeen
In de Marvel Cinematic Universe-films Captain America: The Winter Soldier (2014) en Captain America: Civil War (2016) zagen we actrice Emily VanCamp als het personage Sharon Carter. Ze was het oogappeltje van Steve Rogers (Chris Evans). Waar was ze sindsdien?

Die vraag is door de fans wel vaker gesteld, maar nu is er meer duidelijk. Het was al bekend dat VanCamp terugkeert als het "vergeten" personage in de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier en nu is duidelijk wat er na Civil War met haar is gebeurd.

Hoodie voor Sharon Carter
Via online opgedoken merchandise - via BRMarvelNews - voor The Falcon and the Winter Soldier wordt duidelijk dat S.H.I.E.L.D.-agent Sharon Carter gezocht wordt door de Amerikaanse overheid. Op een sticker is haar afbeelding te zien, samen met de tekst "wanted" en ze draagt een hoodie.

In Civil War werkt Carter voor de CIA en ze brak de regels door Rogers, Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky (Sebastian Stan) te helpen door hen hun wapens te geven. Klaarblijkelijk is ze gesnapt. Overigens werd eerder gezegd dat ze één van de slachtoffers was van de Snap van Thanos in Infinity War.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

De koffie-juffrouw is ook gevonden....in verwarde toestand.
Na 'the snap' en 'the un-snap' snapte ze er niets meer van.
Sindsdien serveert ze alleen nog maar 'koffie verkeerd'.

NieuwsFilm

meest populair