Algemeen

Geruchtenmolen: Oorspronkelijke cast 'Harry Potter'-films terug voor negende deel

Keert de cast terug?

door Jim Pedd om 09:11 in Algemeen
Vorige week was de negentiende verjaardag van de eerste film in de Harry Potter-franchise. Daarmee gaan we langzaamaan richting het moment waarop Harry Potter and the Cursed Child begint, het achtste boek van J.R. Rowling (dat als theaterstuk werd uitgebracht).

Volgens Daniel Richtman, die regelmatig dingen lekt op zijn Patreon-account en er ook zo nu en dan gigantisch naast zit, hebben "de oorspronkelijke acteurs van de Harry Potter-franchise" op dit moment gesprekken over "een terugkeer in een nieuw project". Die gesprekken zouden vorig jaar al gestart zijn, maar werden stopgezet wegens het coronavirus.

Wat dan?
Eventueel zou het nieuwe project een verfilming van het theaterstuk The Cursed Child kunnen zijn. Dat werd in twee delen uitgebracht in het Palace Theatre in Londen. Centraal staat Harry Potter, nu het hoofd van de afdeling Magical Law Enforcement van het Ministry of Magic, en zijn jonge zoon Albus Severus Potter, die op het punt staat om naar Hogwarts te gaan.

Heel wat oude bekende elementen keren terug in het stuk, waaronder zelfs Voldemort. Of het stuk te zien zal zijn als film is maar zeer de vraag.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gimli II

Avatar

Volgens mij schijnt The Cursed Child helemaal niet zo goed te wezen!

Steve-O

Avatar

Ik ken The Cursed Child helemaal niet maar het lijkt me wel lachen als de originele cast over jaren en jaren toch nog een keer terugkeert voor nog een Harry Potter film. á la Blade Runner 2049, Star Wars etc. Ik vind het echt wat hebben als dezelfde acteurs terugkeren in een direct vervolg op een film van jaren en jaren geleden. Ik kijk ook erg uit naar de nieuwe Matrix. Toch weer bijna 20 jaar na de derde film uit die trilogie.

Stijnosso

Avatar

The Cursed Child is het slechtste "boek" wat ik ooit gelezen heb

Dawgruule

Avatar

Bullshit. Wat een onzin allemaal weer

NieuwsFilm

meest populair