Geruchtenmolen: Oorspronkelijke cast 'Harry Potter'-films terug voor negende deel

Geruchtenmolen: Oorspronkelijke cast 'Harry Potter'-films terug voor negende deel

Keert de cast terug?

Vorige week was de negentiende verjaardag van de eerste film in de Harry Potter-franchise. Daarmee gaan we langzaamaan richting het moment waarop Harry Potter and the Cursed Child begint, het achtste boek van J.R. Rowling (dat als theaterstuk werd uitgebracht).

Volgens Daniel Richtman, die regelmatig dingen lekt op zijn Patreon-account en er ook zo nu en dan gigantisch naast zit, hebben "de oorspronkelijke acteurs van de Harry Potter-franchise" op dit moment gesprekken over "een terugkeer in een nieuw project". Die gesprekken zouden vorig jaar al gestart zijn, maar werden stopgezet wegens het coronavirus.

Wat dan?
Eventueel zou het nieuwe project een verfilming van het theaterstuk The Cursed Child kunnen zijn. Dat werd in twee delen uitgebracht in het Palace Theatre in Londen. Centraal staat Harry Potter, nu het hoofd van de afdeling Magical Law Enforcement van het Ministry of Magic, en zijn jonge zoon Albus Severus Potter, die op het punt staat om naar Hogwarts te gaan.

Heel wat oude bekende elementen keren terug in het stuk, waaronder zelfs Voldemort. Of het stuk te zien zal zijn als film is maar zeer de vraag.

NieuwsFilm

meest populair