Disney kondigt nieuwe 'Predator'-film aan

Disney kondigt nieuwe 'Predator'-film aan

Opvallend: 10 Cloverfield Lane regisseert nieuwe Predator-film.

In 2018 verscheen met The Predator nog de vierde film in de Predator-franchise. Ondanks dat menigeen zich nog best met de film kon vermaken, bleek deze film van regisseur Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) een flop. Nu zet 20th Century Studios toch in op een vijfde film in de reeks.

Via Deadline wordt duidelijk dat Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) is aangesteld om de nieuwe film in de filmreeks te regisseren. Het is nog onduidelijk wat de insteek wordt, maar er zou niet worden teruggegrepen op The Predator.

Nieuwe Predator-film
Veel valt er dus verder niet te zeggen over de nieuwe plannen, anders dan dat we opnieuw een nieuw verhaal in de reeks te zien krijgen. Het script komt van schrijver Patrick Aison, bekdn van zijn werk aan series als Kingdom, Jack Ryan en Treadstone.

Enkele uren voor het nieuws onthulde geruchtenmaker Daniel Richtman dat Arnold Schwarzenegger interesse heeft om terug te keren. De tijd zal uitwijzen of de 73-jarige actieheld, die ook te zien was in het origineel uit 1987, ook daadwerkelijk een rol(letje) heeft.

NieuwsFilm

meest populair