Algemeen

'Deadpool 3' laat nog lang op zich wachten

Mocht je ernaar uitkijken, bereid je dan maar voor op het lange, lange wachten.

door Jim Pedd om 20:46 in Algemeen
Het gaat nog wel even duren voordat je in de bioscoop kan genieten van Deadpool 3. Alhoewel we nu zeker weten dat Marvel en Disney de film gaan maken, is het nog zeer de vraag wanneer de film uitkomt.

Bedenker Rob Liefeld laat in elk geval op sociale media weten dat hij "super enthousiast" is over de film. Maar hij waarschuwt fans ook alvast: het zal "wel even afwachten" zijn voordat de film er komt. Hoe dan ook is het een mooie ontwikkeling en toch wat vooruitgang, nadat diezelfde Liefeld eerder zei dat hij dacht dat de film er niet zou komen.

Nog even wachten
"Ik kijk echt heel erg uit naar Deadpool 3, maar, zoals ik eerder al aangegeven heb, is het goed om je voor te bereiden op het lange wachten. Het zal twee jaar duren vanaf het moment dat de opnames beginnen, dus misschien zelfs nog langer. Maar goed, we koesteren grote hoop!"

Voor Liefeld is het sowieso vooruitgang. In het verleden zei hij nog dat de film er niet zou komen omdat Marvel-baas Kevin Feige er geen interesse in had. De film "past niet" binnen het plan dat Feige had. Op datzelfde moment liet Liefeld ook weten dat hij "niet enthousiast" kon worden van een film die pas in 2024 uit zou komen. Dat laatste lijkt nog altijd vrij waarschijnlijk het moment waarop de film uitkomt in de bioscopen, maar gelukkig is de bedenker al iets enthousiaster.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair