Algemeen

Gerucht: Acteurs krijgen praatverbod met Johnny Depp en Amber Heard

Warner Bros. is er maar druk mee.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De afgelopen dagen is weer genoeg gedoe rond de twee acteurs Johnny Depp en Amber Heard die al een paar jaar met elkaar over hoop liggen. Ook nu weer een opvallend gerucht.

Volgens The Geek Buzz zouden acteurs die onder contract staan bij Warner Bros. gevraagd zijn om niet met Depp en Heard in contact te treden. De studio wil ook niet dat andere acteurs zich uitlaten over de rechtszaak tussen Depp en Heard. Pas als de rechtszaak achter de rug is, zouden acteurs zich erover uit kunnen laten.

Rechtzaak in 2021
De rechtszaak laat overigens nog een tijd op zich wachten. Eerder werd verwacht dat deze zou plaatsvinden in januari 2021, maar deze werd even geleden verplaatst naar 3 mei 2021. En dit is niet de eerste keer dat de rechtszaak is uitgesteld.

Depp zou eigenlijk te zien zijn in Fantastic Beasts 3 en Heard zou nog altijd kunnen uitkijken naar een optreden in de DC-film Aquaman 2. Beide films staan gepland voor 2022. Hoe groot schat jij de kans in dat we Heard te zien krijgen in de tweede Aquaman-film?7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Warner heeft zich er met het ontslag van Depp en aanhouden van Heard anders wel vrij duidelijk over uitgelaten

eltorro

Avatar

Grappig dat zo veel fans van Depp het niet vinden kunnen dat hij wordt ontslagen vanwege beschuldigingen en tegelijkertijd wel willen dat Heard wordt ontslagen vanwege beschuldigingen. De ironie van deze situatie.

Artificialis

Avatar

Acteurs worden bij Warner Bros. blijkbaar als eigendom beschouwd. Deze studio heeft zich niet met de vrijheid van meningsuiting van de werknemers te bemoeien. Zeker als het om een privézaak gaat.

chazillionair28

Avatar

@eltorro Het gaat niet om dat ze Heard per se weg willen hebben. Het gaat erom dat Warner onrechtvaardig handelt.

Ontsla ze beide of ga met ze beide verder. Warner maakt nu een statement op basis van een rechtzaak wat niet direct over Heard en Depp gaat. Ja dan kan je de nodige kritiek verwachten.

Dirkie04

Avatar

@eltorro laten we het even in perspectief plaatsen.
Stel je voor jij bent johnny depp je hebt net een rechtzaak verloren die is bepaalt opbasis van een vaag statement en een paar dagen later ben je ontslagen voor een nieuwe film en je ex waarvan haar onschuld over mishandeling van jou door haar nog niet bewezen is mag gewoon lekker verder gaan met een andere grote film. Denk jij dat zoiets eerlijk is.

kokosnoot

Avatar

Het nieuwste gerucht is dat acteurs alleen in rijm met Amber en Depp mogen praten.

NieuwsFilm

meest populair