Kevin Feige lijkt eerste mutant in het Marvel Cinematic Universe te bevestigen!

Kevin Feige lijkt eerste mutant in het Marvel Cinematic Universe te bevestigen!

Ga er maar vanuit dat Scarlet Witch zomaar een mutant zou kunnen zijn.

Een van de punten in het Marvel Cinematic Universe is toch wel de oorsprong van Wanda en Pietro Maximoff. Zij zijn geïntroduceerd als helden die superkrachten kregen via de Mind Stone. Maar de implicatie is nu iets anders.

Marvel-baas Kevin Feige vertelde tegenover Empire Magazine dat het zomaar eens zou kunnen dat Wanda al een mutant zal blijken te zijn. "Als je kijkt naar de Infinity Saga, is er denk ik geen enkel ander personage dat zoveel pijn en trauma heeft moeten doorstaan dan Wanda Maximoff."

Extreem krachtig
De komende tijd zal dit verkend worden. "Er lijkt geen ander personage te zijn dat zo krachtig is als Wanda. En geen enkel personage heeft krachten die zo slecht verkend zijn, als die van Wanda Maximoff. Dus het lijkt erop dat we dat de komende tijd echt moeten gaan verkennen. Wie weet nog meer van die kracht? Waar kwam die vandaan? En heeft de Mind Stone hem ontgrendeld?"

Als je het zo leest, zou het zomaar kunnen dat de Mind Stone dus enkel de krachten los heeft gemaakt die Wanda al in zich had. Als dat zo is, zou zij ook echt de eerste mutant van het MCU kunnen zijn. Wellicht geeft de serie WandaVision, die vanaf 15 januari te zien is op Disney+, daar context over.

NieuwsFilm

meest populair