Algemeen

'Aquaman'-petitie tegen Amber Heard nu al 1,5 miljoen keer getekend

Het gaat nu wel heel hard.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De petitie op Change.org om Amber Heard ontslagen te krijgen bij Aquaman 2 trekt wel heel veel ondertekenaars. Na het gedoe rond Johnny Depp en Heard, besloten een aantal fans een petitie online te slingeren waarin ze Warner Bros. opriepen om afscheid te nemen van Heard in de franchise.

Die petitie werd op 16 november online gezet en trekt sindsdien heel veel handtekeningen. Op dit moment staat de teller al op 1,5 miljoen handtekeningen en hopen de mensen die erachter zitten de 3 miljoen aan te tikken.

Wel of niet luisteren?
Het is maar zeer de vraag of Warner Bros. zal besluiten te luisteren naar de ondertekenaars. De studio staat tot nu toe duidelijk achter Heard en de actrice heeft zelf al gereageerd op de petitie. Volgens haar is het een betaalde samenzwering tegen haar, bedoeld om haar zwart te maken.

Mocht ze gewoon terugkeren, dan speelt ze straks weer een van de hoofdrollen in Aquaman 2, als Queen Mera. Zij had in de eerste film ook al een van de hoofdrollen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Storm in een glas water, niet meer dan dat.

Op dit moment staat de teller al op 1,5 miljoen handtekeningen en hopen de mensen die erachter zitten de 3 miljoen aan te tikken.
LOL Smiley face
Ze hebben nog wat te gaan. Om maar een voorbeeld te noemen, er zijn zo'n 332,6 miljoen mensen in de VS. Smiley face

Daarnaast wordt Aquaman 2 onder voorbehoud over een paar jaar verwacht in 5 laatste bioscopen ter wereld. Of wellicht dat alsnog The Trench eerder komt. Tegen de tijd dat we Aquaman 2, is die sh!tstorm allang gaan liggen.

Gyros regime

Avatar

Het zou WB wel sieren als ze man en vrouw in dezelfde situatie gelijk behandelen. Beiden zijn immers beschuldigd van huiselijk geweld.

baron nostalgia

Avatar

Precies ja!! weg met Amber heard als mera johnny depp terug als grindelwald

Artificialis

Avatar

Het einde is pas in zicht wanneer deze liegebeesterige bimbo buiten boord wordt gegooid. Warner Bros. gaat nog spijt krijgen van hun ongefundeerde beslissing. Het is Amber Heard die ontslagen had moeten worden. En niet Johnny Depp.

Cyn040

Avatar

En anders Aquaman2 maar gewoon boycotten als ze er niet in mee gaan ????

GreenHornet

Avatar

Vervang haar dan door een transgender dan is iedereen blij.

Trend34

Avatar

Zo 1.5 miljoen vrouwen die fan zijn van Depp. En blijkbaar een bdsm kelder bezitten om onderdanig te zijn hahaha

And...Action

Avatar

1,5 miljoen? Pfff, das bijna de hele fanbase van DC

Draven

Avatar

Ik denk dat veel mensen de petitie tekenen maar als de film uitkomt toch gaan kijken.

Beyonder

Avatar

Wat een gezeik zeg. Waar bemoeien mensen zich mee.

Josie+

Avatar

Het heeft niks te maken met fan zijn van Johnny Depp, ik ben iig niet fan ofzo van hem of van welke filmster dan ook. Het gaat erom dat als je de audiotapes tussen Johnny Depp en Amber Heard beluisterd, dat je er achter komt dat Amber Heard degene is die hem al die tijd zowel mentaal als fysiek heeft mishandeld. Het gaat erom dat mannen nog steeds niet serieus worden genomen als het gaat om mishandeling. Deze vrouw is enorm gevaarlijk, ze is i/h verleden ook beschuldigd van het mishandelen van haar ex. Het gaat over onrecht. Op YouTube kun je veel vinden als je audiotapes Depp en Heard in typt.

NieuwsFilm

meest populair