Welke van deze 6 spin-offs van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' moet werkelijkheid worden?

Welke van deze zes opties zie jij wel zitten?

Ongeveer een jaar geleden verscheen met Star Wars: The Rise of Skywalker de laatste film in de Skywalker Saga in de wereldwijde bioscoopzalen. De film zorgde door heel wat nieuwe personages en wendingen in de Saga uiteraard weer tot veel discussie.

Hieronder zes potentiële spin-offs die er zouden kunnen verschijnen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Welke zou jij kiezen, of zie jij liever een ander verhaal uitgelicht?

Star Wars: The Stormtrooper Rebellion

In The Rise of Skywalker werd er gehint naar dat er veel meer Stormtroopers in opstand zijn gekomen. Dus niet alleen John Boyega's Finn. Ook Jannah van actrice Naomi Ackie en haar team blijken oud-Stormtroopers.

Jedi-training Leia

Mogelijk ook interessant zou een blik zijn op de Jedi-training van Leia, door haar broer Luke Skywalker. Uiteraard zou dit dan met andere acteurs moeten zijn. Mark Hamill is ondertussen al flink wat ouder en Carrie Fisher overleed enkele jaren geleden.

Luke en Lando's jacht op de Sith

Voor The First Order echt ontstond vanuit de resten van de Empire gingen Luke Skywalker (Hamill) en Lando Calrissian (Billy Dee Williams) op onderzoek uit naar een duistere nieuwe verstoring in de Force. Ook nu zijn de acteurs te oud om de personages opnieuw te spelen. Donald Glover was al eens te zien als Calrissian in Solo en wie weet zien we ook nog eens een andere acteur als Luke Skywalker.

Jannah & Lando

Een interessant verhaal zou mogelijk ook de relatie tussen de reeds genoemde personages Jannah en Lando zijn. Zo wordt in de film al een beetje gezinspeeld op dat Jannah de dochter is van Lando. Ook nu zijn er al acteurs om een spin-off vorm te geven.

Palpatine en zijn First Order

Een meer duistere spin-off zou kunnen gaan over het ontstaan van The First Order. Want hoe wist Palpatine (Ian McDiarmid) alles op de achtergrond naar zijn hand te zetten? En hoe zit het nou exact met de motieven van de superschurk en het opgroeien van Rey?

Poe Dameron

Uiteraard kunnen er ook spin-offs gemaakt worden rond specifieke personages. Misschien is Poe Dameron van Oscar Isaac een optie. In The Rise of Skywalker wordt duidelijk dat hij de personages Zorii Bliss (Keri Russell) en Babu Frik kent van eerdere avonturen.


Deze potentiële spin-offs staan los van de mogelijke vervolgfilms die zouden kunnen verschijnen. Uiteraard zou er ook nog een vervolgfilm gemaakt kunnen worden over Rey Skywalker van Daisy Ridley.

NieuwsFilm

meest populair