Algemeen

George Clooney bood Julia Roberts 20 dollar voor 'Ocean's Eleven'

Dat is toch wel humor!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
George Clooney deelde een amusant verhaal rond Ocean's Eleven. Hij overtuigde Julia Roberts om zich bij de cast te voegen en bood haar daarvoor slechts 20 dollar. Ze accepteerde ook nog.

Clooney sprak met GQ over de Ocean's-trilogie en legde hij dat zijn favoriete aspect aan de franchise zijn band met zijn co-sterren, waaronder ook Roberts was.

De sfeer achter de schermen was erg ontspannen volgens Clooney, die vertelde dat hij Julia Roberts op hilarische wijze overhaalde voor de film te tekenen.

20 dollar
"Ik herinner mij Julia nog goed. Ik kende haar toen niet. Ik had haar nog nooit ontmoet en ze verdiende toen 20 miljoen dollar per film. We hadden Brad [Pitt] al overgehaald voor de film, net als Matt [Damon] en wilde ook dat Julia [Roberts] het zou doen. Dus ik stak een 20 dollar-biljet bij een scenario en stuurde het naar haar. En zei: 'Ik hoor dat je tegenwoordig 20 dollar per film krijgt'," aldus Clooney.

Het werkte, want Julia Roberts tekende voor het project en was samen met Clooney en de rest te zien. Met succes, want er zijn intussen vier films verschenen sinds de eerste film in de franchise.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair