Algemeen

'100% controle voor Ryan Reynolds in Deadpool 3' (als dat maar goed gaat)

Het gerucht gaat dat Ryan Reynolds wel heel veel centen te makken krijgt.

door Jim Pedd om 08:07 in Algemeen
Na ruwweg een jaar vol speculatie en geruchten, is eindelijk zeker dat er een derde Deadpool-film komt. Het script wordt verzorgd door Lizzie Moyneux-Loeglin en Wendy Molyneux. Het duo wist Kevin Feige en Ryan Reynolds over te halen met hun pitch.

Maar ze werken naar het schijnt zeer nauw samen met Reynolds in het vormgeven van het verhaal. De zussen zullen mogelijk alles aan Reynolds moeten voorleggen.

Dat stelt althans de lekker Daniel Richtman, die tegenwoordig een beetje bekend staat als hit and miss als het aankomt op het naar buiten brengen van nieuwe details.

Helemaal de baas
Volgens Richtman heeft Reynolds alles gekregen wat hij wilde van zijn onderhandelingen met Marvel. Deadpool 3 krijgt een R-Rating en Reynolds heeft volledige creatieve controle.

"Ryan Reynolds heeft gewonnen en alles gekregen wat hij gevraagd heeft van Feige. En Marvel geeft hem een R-Rating, maar ook creatieve vrijheid, een grote zak geld en meer", aldus Richtman.

Niets hiervan is bevestigd, maar mocht het kloppen, is dat een interessant gerucht. Het zou kunnen betekenen dat Reynolds heel veel vrijheid krijgt en iets minder bezig hoeft te zijn met de continuïteit van het MCU.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yakuza1983

Avatar

???????????? deze word leuk

NieuwsFilm

meest populair