Petitie om Amber Heard te ontslaan bij 'Aquaman 2' trekt massaal mensen

Petitie om Amber Heard te ontslaan bij 'Aquaman 2' trekt massaal mensen

Er zijn meer dan anderhalf miljoen (!) handtekeningen opgehaald.

Sommige mensen willen echt heel graag van Amber Heard af. De petitie om haar te verwijderen als castlid van Aquaman 2 staat nu al op 1,65 miljoen handtekeningen.

Op dit moment hopen de starters van de petitie dat ze in totaal 3 miljoen handtekeningen op kunnen halen. Voor filmstudio Warner Bros. zou dat zomaar eens kunnen betekenen dat men in elk geval gaat reageren op de petitie.

Amber Heard
Heard kwam de laatste maanden samen met haar ex-man Johnny Depp in opspraak. Wat sommige fans betreft, is Depp het slachtoffer van de langdurige en pijnlijke scheiding die in de rechtbank wordt uitgevochten.

Volgens Heard klopt dat natuurlijk niet en een rechter stelde media die Depp als 'vrouwenmepper' omschreven zelfs in het gelijk toen de acteur een smaadzaak aanspande. Toch was er toen de rechtszaken tussen de twee begonnen, voor sommige fans van Depp genoeg reden om een petitie tegen Heard te beginnen, die dus heel wat vaart heeft gekregen.

Voorlopig gaat het verzamelen van handtekeningen gewoon door en lijken de starters hard op weg in elk geval de 2 miljoen te halen. De petitie werd vorig jaar november al begonnen, maar het gaat de laatste twee weken erg hard met nieuwe handtekeningen.

NieuwsFilm

meest populair