Algemeen

'Avatar 2' onthult een deel van de onderwaterwerelden van Pandora

We zien meer van Avatar 2!

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Concept art van Avatar 2 biedt een blik op de waterwereld van de planeet Pandora. De film komt in december 2022 uit in de bioscopen, en krijgt nog eens drie vervolgen als de box office goed genoeg is.

Op Instagram plaatst producent Jon Landau regelmatig materiaal van achter de schermen. Vandaag laat hij weer iets nieuws zien, namelijk een foto waarin James Cameron de castleden van Avatar 2 wat concept art toont.

Hele wereld onder het water
Het beeld laat zien dat Cameron precies gaat doen wat hij beloofd heeft, namelijk een heel nieuwe wereld tonen. Die nieuwe wereld ziet er heel gedetailleerd uit, als je zo naar het materiaal op de achtergrond kijkt.

Interessant is trouwens ook de opmerking die Landau plaatste bij de beelden: "Maakte deze foto van Jim die concept art met de cast deelt tijdens onze oefenperiode voor de Avatar-vervolgen."

Dat zou kunnen betekenen dat we deze concept art gerealiseerd gaan zien in andere delen van het eerste vervolg. Hoe het ook zij: het duurt nog twee hele lange jaren voordat de film er komt en tot die tijd moeten we het met dit soort materiaal doen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair