Video

'Black Mirror'-bedenker maakt Netflix-komedie over 2020, check de mysterieuze teaser

Met een hoofdrol voor Hugh Grant!

door Jan-Peter Rook om 17:06 in Video
2020 is zo'n bizar jaar dat de bedenker van Black Mirror heeft besloten er een film over te maken. Het gaat om een mockumentary voor Netflix over al het vreselijke dat we dit jaar hebben meegemaakt, met een hoofdrol voor Hugh Grant. Bekijk hieronder de mysterieuze teaser!


Het project van Charlie Brooker lijkt op basis van de teaser Death to 2020 te gaan heten, maar de titel staat schijnbaar nog niet vast. Grant speelt een historicus die in de film wordt geïnterviewd over het jaar 2020.

Ondenkbaar
De tekst in de teaser stelt dat "zelfs de bedenkers van Black Mirror de gebeurtenissen in dit jaar niet hadden kunnen bedenken, maar ze kunnen er nu wel iets aan toevoegen: Death to 2020."

Over zijn rol zei Grant onlangs het volgende: "Mijn personage is vrij afstotend, maar iedereen zal mijn pruik wel kunnen waarderen."

Alles dat we weten is dat Netflix de mockumentary snel zal uitbrengen, maar wanneer precies is op dit moment niet duidelijk. Voor fans van Black Mirror betekent dit waarschijnlijk dat ze voorlopig nog even moeten wachten op het vijfde seizoen van de duistere scifi-serie.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair