Video

Uitermate creepy trailer voor psychologische thriller 'Fatale' met Hilary Swank

Bekijk ook de poster!

door Jan-Peter Rook om 17:39 in Video
De nieuwe psychologische thriller Fatale gaat over een getrouwde man die door een verleidelijke politieagente - gespeeld door Oscar-winnares Hilary Swank - wordt overgehaald om een moord te plegen. Bekijk hieronder de eerste trailer en poster!


Na een wilde onenightstand komt Derrick (Michael Ealy) erachter dat de sexy en mysterieuze vrouw waarvoor hij alles heeft geriskeerd, een vastbesloten rechercheur is die hem ongewild bij haar nieuwe onderzoek betrekt. Terwijl hij uitzoekt wat er allemaal aan de hand is, valt hij steeds verder in haar val en komen z'n familie, loopbaan en zelfs z'n leven in gevaar.

Kat- en muisspel
Fatale wordt omschreven als "een spannende en uitdagende psychologische thriller en een onvoorspelbaar kat- en muisspel waarbij één fout je leven compleet in de war zou kunnen schoppen."

De film is afkomstig van regisseur Deon Taylor (Meet the Blacks, 2016), die gebruikmaakte van een scenario van David Loughery. De rest van de cast bestaat onder meer uit Mike Colter, Danny Pino en Tyrin Turner.

Fatale draait vanaf 18 december in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse bioscooprelease is (nog) niets bekend.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Super actrice, het is dat ik van asperges houd, anders wist ik het wel.

WouterC

Avatar

Die trailer is veel te lang. Heb het gevoel de hele film gezien te hebben in 2 minuten. Maar het concept voor het verhaal is zeker wel leuk.

Rohieth

Avatar

Als het geen film is van ScreenGems, waar het wel naar klinkt, dan wil ik het wel zien.

NieuwsFilm

meest populair