Video

Lies Visschedijk terug als kookgek Soof in sterke trailer derde film

De eerste trailer werd gisterenavond gelanceerd bij de talkshow van Beau van Erven Dorens.

door Jeffrey Kouters om 11:51 in Video
Lies Visschedijk en Fedja van Huêt hebben gisterenavond bij BEAU de eerste trailer voor Soof 3 gelanceerd. In dit nieuwe hoofdstuk van de succesvolle romkomreeks lijkt Soof eindelijk haar leven lekker op de rit te hebben, maar dan loopt alles uiteindelijk toch weer anders dan verwacht.

Eindelijk heeft Soof (Visschedijk) haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.

Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sacha (Lobke de Boer) thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, dat haar familie van haar houdt en dat ze die hulp waard is.

Nieuwe namen in Soof 3 zijn onder meer Noortje Herlaar en Rick Paul van Mulligen. Ook keren diverse acteurs uit de Soof-televisieserie terug, waaronder Elise Schaap en Anneke Blok.

Voor de liefhebbers van de reeks belooft ook Soof 3 weer een leuk deel te worden, weliswaar met een serieus randje. Hieronder kun je de eerste trailer bekijken.


Soof 3 van regisseuse Anne de Clercq draait vanaf 4 maart in de bioscopen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik vind de eerste film heel leuk, de tweede moet ik nog steeds zien.
Ik vind die Lies Visschedijk ook een ontzettend lekker ding, lekker volslank met een grote bos hout voor de deur.

NieuwsFilm

meest populair