Eindelijk details rond Quentin Tarantino's 'Star Trek'-project

Eindelijk details rond Quentin Tarantino's 'Star Trek'-project

Waar zou deze over zijn gegaan?

De Star Trek-film van Quentin Tarantino komt er niet meer. Maar dat wil niet zeggen dat we dan niet zo nu en dan iets over het project kunnen horen.

Zo blijkt vandaag dat Tarantino zich behoorlijk vermaakt zou hebben met Captain Kirk. Tarantino werkte er samen aan met schrijver Mark L. Smith, en hun project richtte zich met name op Captain Kirk.

Duidelijke verhalen
Tijdens een interview met SFX vertelde Mark L. Smith dat hij en Tarantino heel veel leuks hebben gedaan met Captain Kirk. "Ik hou van Picard. En Kirk is altijd leuk. Tarantino en ik hebben er zoveel plezier mee gehad, omdat Kirk echt William Shatner is, weet je wel? Het is een beetje alsof... nou ja, als je niet zeker weet wie wie is, dan is dat iets waar je naar kan kijken. Want je ziet Chris Pine en hij speelt Kirk, maar hij doet dat ook een beetje met William Shatner in zich."

De huidige staat van de Star Trek-films is enigszins ongewis. Het is niet duidelijk of Paramount Pictures ervoor kiest om een nieuwe film te maken met daarin de Kelvin-cast of toch iets anders.

Star Trek is hoe dan ook groot op televisie, want er zijn heel wat televisieseries te zien op CBS All Access en in de maak voor de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair