Teaser trailer 'Falling': het regiedebuut van Viggo Mortensen (The Lord of the Rings)

Teaser trailer 'Falling': het regiedebuut van Viggo Mortensen (The Lord of the Rings)

Hij schreef zelf ook het scenario en speelt de hoofdrol in het familiedrama.

Acteur Viggo Mortensen, uiteraard bekend als Aragorn in de Lord of the Rings-trilogie en uit sterke kleinere films als Captain Fantastic en Eastern Promises, heeft zijn debuut als regisseur gemaakt. Bekijk hieronder de teaser trailer van zijn familiedrama Falling.


John (Mortensen) woont samen met zijn partner Eric (Terry Chen) en hun geadopteerde dochter in Zuid-Californië. Hij wordt bezocht door zijn bejaarde vader uit Los Angeles, die op zoek is naar een plek om met pensioen te gaan.

Verschillende werelden
Het grote probleem is dat zijn vader een zeer conservatieve man is die een hekel heeft aan homo's. Nu ze elkaar meer zullen gaan zien, komen hun twee totaal verschillende werelden uiteraard met elkaar in botsing.

De rest van de cast bestaat uit Sverrir Gudnason, Laura Linney, Hannah Gross en - in een kleine rol - regisseur David Cronenberg, met wie Mortensen als acteur meerdere films maakte.

Falling ging begin dit jaar officieel in première tijdens Sundance. De film draait vanaf 11 februari 2021 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair