Ook 'Enchanted 2' bevestigd voor Disney+

Ook 'Enchanted 2' bevestigd voor Disney+

Het streamingplatform stort zich op nieuwe content.

Tijdens het enorme evenement Disney's World Investor Day werd gisteren de ene na de andere titel op de kijker afgevuurd. Naast al het Marvel en Star Wars geweld raken de andere titels snel ondergesneeuwd. Eentje daarvan was het vervolg op het geliefde sprookje Enchanted.

Disenchanted - zoals de film gedoopt is - zal direct op streamingplatform Disney+ verschijnen. Natuurlijk keert hoofdrolspeelster Amy Adams terug als de dromerige prinses Giselle.

Nog lang en gelukkig
In het eerste deel werd zij uit haar veilige sprookjesrijk gehaald en in de hectiek van New York City geplaatst. Ze komt er al snel achter dat deze dimensie in niets lijkt op haar ideale wereld, maar ze raakt er niettemin verliefd op.

Het vervolg Disenchanted zou draaien om de vraag of "nog lang en gelukkig" wel zo realistisch is. Zijn Giselle en Robert nog altijd zo verliefd op elkaar of zit de echte wereld anders in elkaar?

Geruchten
Al jaren gingen er geruchten over een vervolg. Diverse keren werd gemeld dat een mededeling aanstaande zou zijn. Nu is het dus eindelijk zover, hoewel er nog geen datum geprikt is.

Andere acteurs zijn nog niet officieel bekend gemaakt. Het is voorlopig dus nog de vraag of ook James Marsden en Patrick Dempsey hun rol weer oppakken.

NieuwsFilm

meest populair