'Sony heeft nu al zijn actrice gevonden voor Spider-Woman'

'Sony heeft nu al zijn actrice gevonden voor Spider-Woman'

Het gerucht gaat dat Aubrey Plaza de rol speelt.

Sony Pictures breidt zijn universum van Spider-Man personages hard uit. We krijgen al films over Morbius, een tweede over Venom, en er zitten films over de Nightwatch, Madame Web en Jackpot aan te komen.

Maar ook werkt Olivia Wilde aan een film, naar het schijnt eentje rond Spider-Woman. Daarvoor werkt de 36-jarige actrice en regisseur samen met schrijfster Katie Silberman. Nu horen we dat ze mogelijk al een hoofdrolspeelster heeft gevonden.

Aubrey Plaza
Het is nog niet eens helemaal bevestigd dat de film van Wilde ook echt gaat draaien om Spider-Woman, maar de laatste maanden zijn er meermaals geruchten geweest over de hoofdrolspeelster.

Zo hoorden we dat Alicia Vikander frontrunner voor de rol was. Maar nu is het verhaal dat Aubrey Plaza die rol zal gaan spelen.

Het is trouwens een vraag of de film er wel gaat komen. Marvel Studios heeft de rechten op het personage, maar Sony Pictures heeft de filmrechten. De twee partijen moeten dus overeenstemming bereiken om ook dit lid van de Spider-familie naar het witte doek te brengen.

NieuwsFilm

meest populair