Sylvie Meis pronkt nog eens met haar ALDI-lingerie op Insta-foto's

Sylvie Meis pronkt nog eens met haar ALDI-lingerie op Insta-foto's

Zo wil je wel wakker worden.

We zagen de Nederlandse celeb Sylvie Meis als 25 jarige in de Nederlandse romkom Pista! uit 2003 en daarna werd ze alleen maar bekender.

We zagen haar daarna in onder meer de tv-serie Costa!, opnieuw als Ice, en vervolgens dook ze nog op in titels als Sophie, Elvy's Wereld So Ibiza! en Misfit. In de laatste speelde ze het personage Direktorin Himmelmann.

En de naam van dat personage geeft al aan dat ze vooral in Duitsland successen kent. Ze is daar veel op de buis te zien in allerlei tv-show en programma's. En nu is ze ook het tijdelijke gezicht van Duitse supermarktketen ALDI.

Gezicht van ALDI-lingerie
Een paar dagen verschenen in de Nederlandse schappen van de ALDI de ondergoedsetjes die Sylvie de afgelopen weken aanprijst, ook op haar Instagram waar ze 1,4 miljoen volgers heeft. Via onderstaande link zie je Sylvie opnieuw in een deel van de collectie.


De foto's van 42 jarige Sylvie Meis in ALDI-lingerie zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.

For all my Dutch fans: Ik mag samen met ALDI Nederland mijn volledige lingerie- en nachtmode collectie weggeven. Volg @aldi.nederland, zoek mijn videoboodschap en tag daaronder jouw vriendin, vrouw, tante, zus of iemand anders die het echt verdiend heeft om dit jaar extra goed af te sluiten!" schrijft ze bij de foto's.

NieuwsFilm

meest populair