Geruchtenmolen: 'Aquaman 2' wordt de duurste DCEU-film tot nu toe

Geruchtenmolen: 'Aquaman 2' wordt de duurste DCEU-film tot nu toe

James Wan zou een megabudget krijgen.

Er wordt hard gewerkt aan een vervolg op Aquaman. James Wan maakt dat vervolg net als het origineel, en zal zijn best moeten doen om de fanbase tevreden te houden.

Daarvoor zou Warner Bros., claimt lekker Daniel Richtman, heel veel geld over hebben. Het zou de duurste DCEU-film tot nu toe worden, wat een behoorlijk hoog prijskaartje moet zijn.

Tweede Aquaman-film
De eerste Aquaman-film kostte in elk geval een kleine 200 miljoen dollar om te maken. Veel van dat geld ging zitten in de visuele effecten die nodig waren om het gevoel te geven dat de film zich ook daadwerkelijk onderwater afspeelde.

Deze tweede film zou 33 procent meer kosten, waarmee je uitkomt op een productiebudget van 266 miljoen dollar. Daarmee gaat het bedrag dat aan de box office verdiend moet worden om het budget terug te verdienen ook flink omhoog.

De film staat op dit moment nog gepland voor release in december 2022. Over het verhaal weten we nog vrijwel niets, al lijkt het logisch dat Aquaman het straks op moet nemen tegen superschurk Black Manta. Hoe die strijd er echter uit komt te zien is natuurlijk nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair