Is Rian Johnson klaar met 'Star Wars'?

Is Rian Johnson klaar met 'Star Wars'?

Hoe zit het met zijn geplande trilogie?

Disney heeft zo'n beetje de toekomst van Star Wars onthuld. Die ligt met name op televisie; daar draaiden verreweg de meeste aankondigingen om. Maar hoe zit het dan met Rian Johnson en zijn trilogie?

Johnson maakte Star Wars: The Last Jedi, en mocht tegelijk aan de slag met een gloednieuwe trilogie. Die zou zich niet afspelen binnen de Skywalker-saga, maar een volledig nieuw verhaal vertellen.

Geen aankondiging
Maar tijdens de presentatie van Disney en Lucasfilm ontbrak de trilogie van Johnson in zijn geheel. Het begint er daardoor steeds meer op te lijken dat Johnson klaar is met de franchise.

Bovenop het ontbreken van een aankondiging rond de films van Johnson, kwam namelijk wel de onthulling van het project van Patty Jenkins. En daar bovenop kregen we de afgelopen maanden en jaren nog aankondigingen van films van Taika Waititi en Marvel-baas Kevin Feige.

Wellicht heeft het ook te maken met de ontvangst van The Last Jedi, die Star Wars-fans behoorlijk wist te verdelen. Sommigen vonden het een fantastische film, anderen vonden het maar niets.

NieuwsFilm

meest populair