Chris Pine: "Quentin Tarantino moet zijn 'Star Trek'-film maken"

Chris Pine: "Quentin Tarantino moet zijn 'Star Trek'-film maken"

Maar of hij iets van het project weet?

Als het aan Chris Pine ligt, keert hij nog minstens eenmaal terug als Captain James T. Kirk in een Star Trek-film. Even geleden hoorden we nog dat Quentin Tarantino zo een eigen idee had voor zo'n film.

Maar die film lijkt er niet te komen. Ook gaat het niet zo lekker met de bedoelde vierde Star Trek-film in de Kelvin-tijdlijn. Toch blijft Chris Pine hoop houden.

Vierde film?
Pine sprak met de site ComicBook.com en liet weten heel erg uit te kijken naar een herhaling. Hij wil graag weer Kirk spelen, vooral als Tarantino de film zou mogen regisseren.

Toch blijkt ook Pine eigenlijk van niets te weten. "Weet je, ik heb geen scenario gezien. Als het op Star Trek aankomt, weet ik eerlijk gezegd van niets. Ik ben letterlijk een van de laatste mensen die er iets over hoort. Dus ik heb dat scenario niet gelezen en weet niet waar het staat met de ontwikkeling. Ik heb ook niet het script van Noah Hawley gelezen, dus ik heb geen idee wat er in Star Trek-land gebeurt."

Maar een terugkeer zit er wat Pine betreft wel in: "ik hou van het personage en van het universum. Ik hou van mijn vrienden die erin zitten en weet je, ik zou ook wel willen zien hoe Quentin het aan zou pakken, ik denk dat het enorm interessant en onderhoudend zou zijn. Wat er ook gebeurt, het is een mooi universum, dat een toekomst verdient. En ik hoop dat het zo mag zijn."

NieuwsFilm

meest populair