'Jumanji'-ster maakt zich op voor gameverfilming 'Borderlands'

'Jumanji'-ster maakt zich op voor gameverfilming 'Borderlands'

Kevin Hart zal helemaal in zijn element zijn in de bizarre wereld van Pandora.

De Borderlands games zijn enorm populair. Niet verrassend dat Hollywood aan een verfilming denkt. En daar zou binnenkort een nieuwe hoofdrolspeler aan worden verbonden.

Niemand minder dan komiek Kevin Hart zou in gesprek zijn met de studio. Het zou gaan om de rol van Roland, een geharde veteraan die eerder voor de gevreesde Crimson Lance werkte.

17 miljoen wapens
Eerder werd al bekend dat Cate Blanchett een hoofdrol zal vertolken. Zij speelt Lilith, een Sirene met bovennatuurlijke krachten. Regisseur Eli Roth zou het enorme project moeten overzien.

Borderlands is een first-person shooter die zich afspeelt op de planeet Pandora. Daar zoekt een groep elitestrijders naar een mysterieus voorwerp. De spellen staan vooral bekend om de enorme diversiteit aan wapens. Het eerste deel had bijvoorbeeld meer dan 17 miljoen verschillende exemplaren die willekeurig te vinden waren.

Kleurrijke personages
De film zou volgens eerdere berichten slechts zijdelings verbonden zijn aan de de games. Des te opvallender dat zowel Lilith als Roland ook in de spellen opdoken. Toch mag aangenomen worden dat ze de populaire elementen gebruiken, zoals de kenmerkende kleurrijke personages.

Een Borderlands film zonder een Claptrap zou geen echte Borderlands zijn, toch?

NieuwsFilm

meest populair