Justin Timberlake is terug van weggeweest in trailer nieuwe Apple-film 'Palmer'

Justin Timberlake is terug van weggeweest in trailer nieuwe Apple-film 'Palmer'

Bekijk ook de poster!

De laatste keer dat we Justin Timberlake zagen in een film was in de Woody Allen-film Wonder Wheel (2017). Nu keert de popster terug met Palmer, waarin hij een ex-veroordeelde speelt die bevriend raakt met een joch uit een problematisch gezin. Bekijk hieronder de veelbelovende trailer!


Voormalig high school football-ster Eddie Palmer (Timberlake) veranderde van een lokale held in een veroordeelde crimineel, wat hem twaalf jaar in de staatsgevangenis opleverde. Eenmaal vrij keert hij terug naar Louisiana en trekt hij in bij Vivian, de oma die hem heeft grootgebracht. Hier probeert hij in alle rust een nieuw leven op te bouwen.

Confronterende herinneringen
Eddie wordt geconfronteerd met herinneringen van zijn glorietijd en de verdenkende blikken die op hem gericht waren. Hij raakt op een gegeven moment bevriend met Sam (Ryder Allen), een jongen uit een problematisch gezin, maar Eddie's verleden vormt een bedreiging voor z'n nieuwe familie en leven.

Palmer is een film van acteur en regisseur Fisher Stevens (Just a Kiss, Stand Up Guys), die gebruikmaakte van een scenario van Cheryl Guerriero. De rest van de cast bestaat uit June Squibb, Juno Temple, Alisha Wainwright en Dean Winters.

De film is vanaf 29 januari 2021 te zien op Apple TV+.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair