'Resident Evil'-ster Milla Jovovich ziet een terugkeer als Alice helemaal zitten

'Resident Evil'-ster Milla Jovovich ziet een terugkeer als Alice helemaal zitten

Kan Alice weer te zien zijn in de Resident Evil-films?

Actrice Milla Jovovich ziet het al helemaal voor zich om terug te keren in de Resident Evil-franchise. De actrice was gedurende zes films te zien als Alice, een personage dat voor de films bedacht werd.

Ze speelde die rol zesmaal, waaronder vier keer met haar echtgenoot Paul W.S. Anderson als regisseur. Bovendien schreef en produceerde Anderson de twee andere films die hij niet regisseerde.

Einde, maar toch niet?
De franchise waarin Jovovich speelde eindigde in 2016 met de release van Resident Evil: The Final Chapter. Maar er wordt weer gewerkt aan meer films.

Mocht ze ooit de kans krijgen, dan zou Jovovich zonder twijfel tekenen voor een rol in die films. "Resident Evil is op zoveel verschillende manieren een groot en belangrijk onderdeel van mijn leven," begon Jovovich.

"Ik was groot van fan de games. Dat is waarom ik ooit begon met de films. Dus ik zou altijd terug willen keren naar de franchise. Ik denk dat het een geweldige franchise is om onderdeel van uit te mogen maken. En luister, ik heb de helft van mijn carrière in die wereld doorgebracht en doe het met alle plezier nogmaals."

NieuwsFilm

meest populair