Derde 'Hellboy'-film met Ron Perlman is nog altijd mogelijk

Maar de kans dat die er komt is echt wel heel erg klein.

Acteur Ron Perlman zou wel terugkeren voor een nieuwe Hellboy-film, als hij daarvoor gevraagd wordt. De kans daarop lijkt wel heel klein, maar zijn bereidheid is er nog altijd.

In 2008 konden we Perlman voor het laatst als Hellboy bewonderen. Daarna nam David Harbour het over voor een R-Rated vervolg dat helaas jammerlijk flopte aan de box office. Dat terwijl tot die tijd Perlman en ook regisseur Guillermo del Toro lange tijd gewerkt hadden aan een project om hun filmtrilogie af te ronden.

Terugkeer is mogelijk
Perlman sprak met ComicBook en liet weten nog altijd bereid te zijn om terug te keren. "Ik mag David Harbour heel graag. Het is een prima kerel en hij is echt een goede acteur, dus ik hoopte het beste voor hem, maar ik had mijn eigen Hellboy-tijdperk, of hoe je het ook moet noemen," aldus Perlman.

"Dit heeft er natuurlijk niets te maken. Er was geen overlap. Het waren twee compleet verschillende entiteiten. Dus ik had er geen mening over, wat de nieuwe Hellboy betreft. Maar ik maakte wel duidelijk dat, als ik de kans zou krijgen, om de trilogie met Guillermo af te maken, zoals we van plan waren toen we de eerste twee films gemaakt hadden, dan is dat iets wat ik zeker zou overwegen."

Maar die kans lijkt natuurlijk behoorlijk klein. Helaas, want Perlman wil het wel. "Tegelijk ben ik wel verder gegaan ondertussen."

NieuwsFilm

meest populair