'Aquaman 2' zoekt mogelijk naar nieuwe hoofdrolspeelster om Amber Heard te vervangen

'Aquaman 2' zoekt mogelijk naar nieuwe hoofdrolspeelster om Amber Heard te vervangen

De petitie met bijna 2 miljoen handtekeningen zou effect hebben.

James Wan is alweer een tijdje bezig met het maken van Aquaman 2. De camera's draaien nog niet, maar nu al is er sprake van enige controverse rond de film.

Dat heeft allemaal te maken met de scheiding van acteur Johnny Depp van Amber Heard. Het huwelijk van de twee strandde en op dit moment wordt er in de rechtbank een naar en langdurig conflict uitgevochten tussen het duo. Een boel fans vinden dat Amber Heard niet in Aquaman 2 te zien zou moeten zijn vanwege dit gedoe.

2 miljoen handtekeningen
De petitie om haar uit de film te laten, heeft op dit moment al bijna 2 miljoen handtekeningen. Warner Bros. heeft er nog niet op gereageerd, maar het bericht gaat rond dat men niet van plan is om Heard te ontslaan bij de productie.

Tegelijk zou er wel volgens Grace Randolph gezocht worden naar een andere vrouw om een hoofdrol te spelen. Op die manier moet Warner dan de fans enigszins tegemoet komen.

"Sommigen vragen om Amber Heards rol te hercasten. Maar nu hoor ik dat ze een nieuwe vrouwelijke hoofdrolspeler zoeken om de boel te balanceren. Ook schrijven ze het scenario op zo'n manier dat haar rol kleiner gemaakt kan worden mocht dat nodig zijn. Op dit moment zit ze echter nog in Aquaman 2."

NieuwsFilm

meest populair