Paramount wil Knuckles en echt hele bekende namen voor 'Sonic 2'

Paramount wil Knuckles en echt hele bekende namen voor 'Sonic 2'

De studio wil flink uitpakken met de vervolgfilm.

Sonic the Hedgehog wist razendsnel de harten van fans te veroveren. Het is dan ook niet vreemd dat Paramount niet lang na hoefde te denken over een vervolgfilm. Dankzij The Illuminerdi hebben we nu de eerste details over de plannen die de studio voor Sonic 2 heeft.

Bekijk de afbeelding
In de toegift van Sonic werd het beste maatje van de blauwe egel aan het publiek voorgesteld: Tails. In het tweede deel zal dit populaire personage een grote rol spelen, beloofde regisseur Jeff Fowler, die dus ook aan het roer staat van het vervolg, eerder al.

Knuckles ook van de partij!
Volgens The Illuminerdi zal ook een ander bekend personage uit de gamewereld van Sonic zijn opwachting maken: Knuckles. De site meldt dat Fowler zijn best wil doen om hem zo trouw mogelijk naar het witte doek te brengen en dat de studio al begonnen is met het zoeken van een geschikte acteur om zijn stem in te spreken.

De komst van Knuckles is misschien geen echte verrassing. Aan het einde van de eerste film was immers al te zien dat Dr. Robotnik (Jim Carrey) gestrand was op een paddenstoelenwereld; de thuiswereld van Knuckles.

Grote ster gezocht
Ook gaat Paramount een nieuw menselijk personage casten met de naam Randall. Daarnaast zou de studio ook een A-lister willen bemachtigen voor een cameo in de sequel. The Illuminerdi noemt hierbij de namen van grote sterren als Samuel L. Jackson en Chris Rock.

De opnames van Sonic 2 zouden in mei volgend jaar moeten beginnen. In april 2022 moet het vervolgavontuur dan in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair