'Captain Marvel'-actrice Brie Larson lijkt in 'Star Wars' te gaan spelen

'Captain Marvel'-actrice Brie Larson lijkt in 'Star Wars' te gaan spelen

Brie Larson naar een 'galaxy far far away'?

Al jaren flirt actrice Brie Larson met de Star Wars-franchise en het lijkt al eventjes een kwestie van tijd dat ze een rol in een film (of serie) krijgt. Nu er een nieuwe Star Wars-film is aangekondigd is de kans aanwezig dat ze daarin te zien zal zijn.

Dit jaar onthulde Larson dat ze auditie heeft gedaan voor alle Star Wars-films van Walt Disney en Lucasfilm. De rollen van Rey (The Force Awakens) en Jyn Erso (Rogue One) gingen dus aan haar neus voorbij.

Brie Larson in gesprek voor Star Wars-rol
Volgens geruchtenmaker Daniel Richtman zou ze nu gesprekken voeren met de studio's. De kans dat ze dit keer wel een rol krijgt, is waarschijnlijk aanzienlijk groter. Ze heeft al een relatie met Disney, aangezien ze Captain Marvel speelt in het Marvel Cinematic Universe.

Er zijn overigens meerdere projecten waarin ze te zien zou kunnen zijn. De film Rogue Squadron van Patty Jenkins komt in 2023, er verschijnt waarschijnlijk in 2025 een film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en er moet een film verschijnen in 2027. Daarnaast debuteren komende jaren heel wat Star Wars-series op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair