Miley Cyrus pakt zichzelf nog verder uit op Insta-foto's

Miley Cyrus pakt zichzelf nog verder uit op Insta-foto's

De celeb is een kerstcadeautje.

De ooit zo onschuldige tiener en het kindersterretje Miley Cyrus liet ook in 2020 weer zien dat ze weet hoe ze de boel flink kan opschudden. Recent poseerde ze nog opvallend voor het oog van de camera van Rolling Stone en afgelopen kerstdagen was ze te zien als "kerstcadeautje".

De zangeres en actrice die in 2019 nog te zien was in de tv-serie Black Mirror zagen we de afgelopen tien jaar in films als The Night Before, So Undercover en LOL: Laughing Out Loud. Daarna lag de focus vooral op haar muziek en andere activiteiten.

Verder uitgepakt op Instagram
Op eerste kerstdag zagen we een flink reeks foto's van Miley. Ze sprong in een wild pakje uit een cadeautje vandaan. Uiteraard was dit helemaal op de Miley-manier met weinig kleren en veel bloot.

Na die reeks plaatste ze opnieuw een flinke lading foto's en video's uit de reeks voor haar 118 miljoen volgers. Deze leverde uiteraard miljoen vind ik leuks op. Check de beelden via onderstaande links.


Zien hoe de 28 jarige Miley Cyrus zich verder uitpakt? Check de vele foto's dan op haar Instagram-pagina en hier zie je de video.


NieuwsFilm

meest populair