Gerucht: Nog eens drie 'Transformers'-films in de maak

Gerucht: Nog eens drie 'Transformers'-films in de maak

Daarmee komt het totaal dan op zeven!

Paramount Pictures heeft meer dan tien schrijvers ingehuurd voor de Transformers writers room. Dat leidde tot twee films, die de beste en de slechtste in de franchise waren, evenals de slechtst verdienende aan de box office.

Michael Bays The Last Knight leverde een half miljard minder op dan zijn voorganger en de moeheid met de franchise leidde tot bijzonder matige prestaties van Bumblebee, terwijl dat nog best een degelijke film was.

Drie nieuwe films
Aangezien de films rond de strijd tussen Autobots en Decepticons tot nu toe 4,8 miljard dollar opbracht aan de wereldwijde box office, is het een kwestie van tijd voor er nieuwe films aangekondigd worden.

Geen wonder dus dat er mogelijk nog eens drie nieuwe films aan zitten te komen. Dat stelt althans Daniel Richtman. Daarmee zou er op dit moment gewerkt worden aan zo'n zes of zeven films in de franchise.

De eerste daarvan is een vervolg op Bumblebee, de tweede een animatiefilm van de hand van Josh Cooley. Dan wordt er nog door James Vanderbilt gewerkt aan een Beast Wars-film en schrijft Joby Harold aan een eigen pitch.

NieuwsFilm

meest populair