Jennifer Aniston ligt zwaar onder vuur vanwege een 'corona-kerstbal?'

Jennifer Aniston ligt zwaar onder vuur vanwege een 'corona-kerstbal?'

Een foto van een kerstbal met een opvallende tekst valt niet bij iedereen in de smaak.

Een corona-gerelateerde grap van Jennifer Aniston op Instagram is bij veel mensen in het verkeerde keelgat gevallen. Wat is er precies aan de hand? De Friends-actrice deelde zaterdag een foto van een kerstornament met een opvallende tekst die absoluut niet iedereen kon waarderen.

Jennifer Aniston (51) denkt voortaan waarschijnlijk wel twee keer na voordat ze grappig probeert te doen op social media. Een Instagram Story van de actrice deed dit weekend namelijk heel wat stof opwaaien.

Ze had namelijk een kiekje gedeeld van een kerstbal waarop de tekst "onze eerste pandemie 2020" stond gegraveerd, een ongetwijfeld met een knipoog bedoelde actie, maar wel eentje die niet bij iedereen even goed in de smaak viel.


Sommige fans vinden het namelijk niet kunnen dat Aniston de coronacrisis bespot. Zij vinden het verkeerd dat ze de pandemie 'viert'. "Dit is een heel ongevoelige actie", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Er zijn veel mensen aan dit virus overleden".

Toch zijn er ook fans die Aniston verdedigen. Zij wijzen er weer op dat de actrice haar social media-platformen gedurende coronacrisis vaak genoeg heeft gebruikt om haar miljoenen volgers bijvoorbeeld te wijzen op de maatregelen.

NieuwsFilm

meest populair