Originele 'Spawn'-acteur zet vraagtekens bij reboot

Originele 'Spawn'-acteur zet vraagtekens bij reboot

Volgens Michael Jai White is de regisseur misschien alleen maar uit op aandacht.

Een tijdje geleden kregen we al te horen dat Jamie Foxx de nieuwe Spawn wordt in het regiedebuut van Todd McFarlane. De originele acteur, Michael Jai White, vertolkte al eerder Spawn in 1997 en heeft zijn bedenkingen bij de reboot.

''Todd probeert al 23 jaar een nieuwe Spawn-film te maken'' begint White. ''De laatste keer dat hij er met mij over had, zei hij dat hij van plan was van Spawn een soort etherische mist te maken, die zoals de haai in Jaws onopgemerkt aan kan vallen... Ik zei alleen: ''Oké dan, veel geluk''".

Juiste keuze?
Ook twijfelt White of McFarlane wel de juiste regisseur is voor dit project. De 59-jarige McFarlane heeft als schrijver al aan heel wat superhelden-films gewerkt, waaronder ook de originele Spawn, maar toch denkt White dat dit misschien een iets te grote stap is.

"Ik bedoel het niet vervelend, maar Stan Lee regisseerde ook geen films rond zijn Marvel-personages. Todd is ook geen regisseur. Ik denk dat iemand er heel veel geld voor over heeft om Todd McFarlane voor het eerst te laten regisseren. Ik heb gehoord dat Jamie Foxx erin te zien zal zijn. Ik wens ze in ieder geval het beste toe".

Reden
White haalt wel nog uit naar McFarlane en denkt dat hij misschien alleen uit is op aandacht: ''Ik weet het niet, hij blijft het al jarenlang beloven. Hierdoor krijgt hij aandacht. Misschien dat hij daarop uit is''.

NieuwsFilm

meest populair