Yolanthe Cabau in onthullend jurkje het nieuwe jaar in op Insta-foto's

Yolanthe Cabau in onthullend jurkje het nieuwe jaar in op Insta-foto's

Zo zien we Yolanthe uiteraard graag op Instagram.

Later deze maand moeten we Yolanthe Cabau te zien krijgen in haar nieuwste film, de romantische komedie Just Say Yes. Vandaag hebben we een paar mooie plaatsjes van haar Instagram.

In Just Say Yes, die eind januari in de bioscopen moet verschijnen, speelt de op Ibiza geboren brunette het personage Lotte. Haar hele leven droomt Lotte al van een ideale bruiloft. Deze droom gaat echter niet door als haar aanstaande man het feest annuleert, en dat vindt Lotte uiteraard niet leuk.

Prachtig jurkje op Instagram
Op Instagram zagen we Yolanthe alvast in een prachtig zilverkleurig jurkje die toch wel erg veel prijs geeft. Ze had waarschijnlijk een erg gezellige en feestelijke avond! En dat is niet raar tijdens Oud & Nieuw.


Zien hoe de 35 jarige Yolanthe Cabau eruit ziet in haar mooie jurkje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


"Op een stralend nieuwjaar! ✨ en een liefdevol afscheid van het oude. Op de dingen die nog moeten komen en de herinneringen die we hebben. 🙏🏼 Moge je een voorspoedig nieuwjaar hebben en ik wens je een gelukkig, gezond, mooi en heel fijn nieuwjaar. Moge het nieuwe jaar je zegenen met alles waar je van droomt ❤️," aldus Yolanthe bij de foto's.

NieuwsFilm

meest populair