Véél mensen willen Johnny Depp terug in 'Pirates of the Caribbean'

Véél mensen willen Johnny Depp terug in 'Pirates of the Caribbean'

Bijna 400.000 mensen tekenden al een petitie.

Een petitie om Johnny Depp terug te halen naar de Pirates of the Caribbean-franchise doet het erg goed. Op Change.org trekt die ontzettend veel handtekeningen.

Hoewel de Pirates-franchise ogenschijnlijk niet veel kans maakt zonder de charismatische Johnny Depp, wil Disney het toch proberen. Er wordt gewerkt aan twee nieuwe films, en in beiden is geen plaats voor Depps Captain Jack Sparrow.

Maar fans willen het
Maar fans lijken toch graag te zien dat Depp terugkeert. Een petitie op Change.org om hem terug te halen naar de franchise, is al bijna 400.000 keer getekend. Dat gaat dus snel.

Vreemd is het niet dat sommige fans hem graag terug willen zien. De franchise leunde al die jaren op de aanwezigheid van Depp, al waren de laatste twee films niet zijn sterkste. Bovendien zorgt de scheiding van Amber Heard en alle onthullingen die daarmee gepaard gaan in de rechtbank voor een grote imagoshift voor Depp.

Waar hij ooit een vriendelijke en toffe acteur leek te zijn, is dat beeld ondertussen wel verschoven. Het is dus maar de vraag of die terugkeer er nog in zit.

NieuwsFilm

meest populair