Bouwt 'Star Wars' op naar de meest populaire verhaallijn uit de boeken?

Bouwt 'Star Wars' op naar de meest populaire verhaallijn uit de boeken?

Heir to the Empire zou zomaar echt kunnen worden.

Het gerucht gaat dat de Star Wars-franchise opbouwt naar een verschijning van zijn grootste schurk tot nu toe, in de vorm van een Heir to the Empire-verfilming.

In het tweede seizoen van de serie The Mandalorian blijkt Ahsoka Tano op zoek te zijn naar Grand Admiral Thrawn. Dat hij zijn opwachting maakt in de franchise is dus maar een kwestie van tijd, vooral nu Ahsoka haar eigen soloserie krijgt. Bovendien wordt er gewerkt aan een derde seizoen voor The Mandalorian en de spin-off Rangers of the New Republic. Zij komen samen om iets aan te pakken. Dat iets lijkt de gevreesde Thrawn te zijn.

Heir to the Empire
Nu gaat ook het verhaal dat er gewerkt wordt aan een verfilming van Heir to the Empire. Dat is een boek dat geschreven is door Timothy Zahn en het zou erg interessant zijn als elementen ervan naar het witte doek of het kleine scherm komen.

De boel speelt zich vijf jaar na de vernietiging van de tweede Death Star af. De Keizerlijke vloot is verdreven naar een uithoek van het sterrenstelsel, en Princess Leia en Han Solo verwachten een tweeling. Bovendien is Luke Skywalker de eerste in een nieuwe lijn van Jedi. Maar Grand Admiral Thrawn heeft het commando over de keizerlijke vloot overgenomen en het voorbereid op oorlog.

Delen van de serie kunnen niet verfilmd worden, zoals de tweeling van Han en Leia, maar het zou best kunnen dat we gaan zien hoe de gevreesde Thrawn als gedurfd en briljant strateeg, de Rebellen in het nauw drijft.

NieuwsFilm

meest populair