'Michael Bay niet meer terug voor meer 'Transformers'-films'

'Michael Bay niet meer terug voor meer 'Transformers'-films'

Het gerucht gaat dat het nu echt helemaal klaar is.

Michael Bay is een van de meest herkenbare filmregisseurs. Dat heeft alles te maken met zijn zeer specifieke stijl van films maken, vol explosies en vaak redelijk matige romantische subplots. Toch zijn de films vrijwel allemaal grote hits aan de box office.

Toch gaat nu het verhaal dat Paramount Pictures de toekomst van de Transformers-franchise, die ooit door Bay in live-action gelanceerd werd, zonder hem ziet. De regisseur komt niet terug volgens Daniel Richtman.

Transformers-franchise
Dat men de Transformers-franchise een nieuwe richting op wilde duwen wisten we natuurlijk al enige tijd. De eerste film in de franchise die niet door Bay geregisseerd werd, Bumblebee, werd een van de best gerecenseerde.

Tegelijk zien we ook dat de box office van de films die Michael Bay in de franchise regisseerde, simpelweg minder verdienen dan eerst.

Zo bracht The Last Knight ongeveer een half miljard dollar minder op dan de vorige twee films in de reeks. Het lijkt er dan ook op dat de woorden die producent Lorenzo di Bonaventura twee jaar geleden uitsprak over een terugkeer van Bay, uit gaan komen.

NieuwsFilm

meest populair