Gave TotalFilm-cover van 'Fast & Furious 9' onthuld

Gave TotalFilm-cover van 'Fast & Furious 9' onthuld

Check hier hoe de cover eruit ziet.

Total Film heeft een cover voor Fast & Furious 9 onthuld. Bovendien stelt John Cena, nieuwkomer in de franchise, dat de film een mooie reden zal bieden voor bioscoopgangers om weer terug te keren in de bioscopen.

Fast & Furious 9 was een van de eerste blockbusters van 2020 die uitgesteld werd naar 2021. De film moet op 2 april in de bioscoop draaien. Er kijken heel wat mensen naar uit, vooral nu de franchise nog maar drie films uitbrengt en dan eindigt.

Gigantisch project
John Cena: "Fast 9 is absoluut een reden om naar de bioscoop te gaan." De voormalig professioneel worstelaar zei ook dat hij "al sinds ik mijn eerste stap op de set zette, er klaar voor ben om dit project naar het publiek te zien gaan."

Dat belooft dus wat voor de negende film rond Dominic Toretto en zijn crew. Hieronder de cover:



In F9 leiden Dominic Toretto, zijn vrouw Letty en hun zoon Brian een rustig leventje. Maar ze weten dat er altijd gevaar om de hoek loert. Ditmaal een gevaar uit Doms eigen verleden, dat hem dwingt zonden uit het verleden het hoofd te bieden. En dus moet iedereen samenwerken om te vechten tegen Jakob, de in vergetelheid gevallen broer van Dom, die een verbond aanging met terrorist Cipher.

NieuwsFilm

meest populair