'12 Monkeys'-regisseur noemt Bruce Willis een "pratend kontgat"

'12 Monkeys'-regisseur noemt Bruce Willis een "pratend kontgat"

Ja, dat kan ook... Bruce Willis praat inderdaad een beetje breeduit.

Nu staat Bruce Willis niet per se bekend om de meest intellectuele uitspraken in zijn films, aangezien hij doorgaans een doorgewinterd actiefiguur speelt die vooral goed is in het uitspreken van pakkende (en ook minder pakkende) oneliners.

De succesvolle filmmaker Terry Gilliam (Brazil, The Adventures of Baron Munchausen) werkte met Willis samen en hij vergelijkt de acteur met een anus, en Donald Trump.


"Ik was nooit een grote fan van Bruce, maar ik praatte graag met hem, en ik dacht: 'Oké, deze man is slim, hij is grappig.' Ik deelde met hem mijn zorgen over hem als acteur. Ik haatte de Trumpiaanse manier van praten die hij in films vertoont. Rectaal. Het is alsof ik naar iemands kontgat kijk."


12 Monkeys wel met Willis
Gilliam maakte met Willis de sterke sci-fi film 12 Monkeys uit 1995. Deze bleek een succes en het was Brad Pitt die de meeste indruk maakte met zijn bijrol waarvoor hij werd genomineerd voor een Oscar en een Golden Globe won.

Overigens won Bruce Willis in zijn carrière ook opvallende prijzen, namelijk twee Emmy Awards en een Golden Globe. Deze waren alle drie voor zijn rol in de tv-serie Moonlighting (1985 - 1989).



NieuwsFilm

meest populair