Trailer actiekomedie 'Locked Down' met WC-rollen, mondkapjes en Anne Hathaway

Trailer actiekomedie 'Locked Down' met WC-rollen, mondkapjes en Anne Hathaway

Binnenkort in de bioscoop. Maar wanneer...

Over ongeveer een week verschijnt op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max de film Locked Down met de grote namen Anne Hathaway (The Witches) en Chiwetel Ejiofor (The Old Guard). In Nederland moet de misdaadkomedie, die zich afspeelt tijdens een lockdown, in de bioscoop verschijnen.

Gisteren zagen we al de eerste foto's uit de film van regisseur Doug Liman, bekend van films als Edge of Tomorrow en The Bourne Identity. Zijn film werd in september 2020 aangekondigd en Liman nam deze pas daarna op. De film komt dus bijzonder vers van de montagetafel.

Lockdown-misdaadkomedie
Komende periode gaan we meer films zien die tijdens een lockdown zijn opgenomen en inhaken op het gehate, maar klaarblijkelijk nodige concept om het coronavirus te lijf te gaan. Liman maakt er een luchtige geheel van, getuige de grappen over onder meer WC-rollen en drank tijdens online meetings.

Naast de WC-rollen zijn er ook rollen voor onder meer Ben Kingsley, Ben Stiller en Lucy Boynton en op 14 januari staat de komedie op HBO Max. De Nederlandse verschijningsdatum is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair